Infiniti si Magna au semnat un acord complet vizand asamblarea de vehicule

Infiniti si Magna au semnat un acord complet vizand asamblarea de vehicule
Distribuie pe Facebook

Infiniti, marca de masini de lux detinuta de Nissan Motor Co., Ltd. a semnat un memorandum de intelegere cu Magna Steyr, o unitate operationala a Magna International, avand ca obiect asamblarea versiunii de baza a unui viitor model de lux compact Infiniti. Productia masinii este programata sa inceapa in 2014. Acest acord provizoriu a fost semnat in urma unui proiect de inginerie la care Magna Steyr lucreaza deja intens.

"Aceasta noua masina reprezinta o oportunitate majora pentru marca Infiniti de a ajunge la noi clienti si de a se dezvolta pe piete cheie precum Europa de Vest", a afirmat Andy Palmer, vicepresedinte executiv Nissan Motor Company, responsabil de marca Infiniti. "Suntem incantati sa colaboram cu Magna Steyr pentru realizarea acestui model important."
Gunther Apfalter, presedintele Magna Europa si Magna Steyr, a afirmat urmatoarele: "Suntem extrem de incantati ca avem sansa sa semnam acest prim acord de asamblare de vehicule cu Infiniti. Este un moment important in procesul de diversificare a portofoliului de clienti Magna Steyr, in calitate de furnizor de servicii de inginerie si de unitate de asamblare completa de vehicule."

Ambele companii lucreaza la finalizarea detaliilor privind contractele de productie si furnizare. Nu sunt publicate detalii suplimentare in momentul de fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2012