Mercedes si altii. Vanzarile nemtilor ii mentin in fruntea segmentului premium

Mercedes si altii. Vanzarile nemtilor ii mentin in fruntea segmentului premium
  • Mercedes ramane peste rivali in segmentul premium
  • BMW ocupa locul doi cu cresteri de pana la 9%
  • Audi a inregistrat scaderi de vanzari si in luna aprilie
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente cifre, Mercedes-Benz conduce detasat segmentul constructorilor premium in ceea ce priveste vanzarile. BMW ocupa locul secund in timp ce Audi inregistreaza scaderi, inclusiv pe pietele din Europa.

Constructorul din Stuttgart ramane in fruntea segmentului premium dupa ce si in luna aprilie a inregistrat cresteri consistente de vanzari. Mercedes a comercializat peste 180.000 de unitati, cu 10% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Cel mai popular model a fost Clasa C care a atras 33.000 de clienti, cu 5.000 mai multi decat ocupantul locului secund, Clasa E.

Mercedes-Benz C-Class

BMW incheie luna in cauza pe locul doi, inregistrand deasemenea o crestere de peste 9% la 164.000 de unitati. Bavarezii au anuntat ca a fost cea mai buna luna aprilie din istoria brand-ului, iar piata din China a avut un rol foarte important, cu vanzari de 48.869 de exemplare. Totodata, mai mult de 43% dintre clienti au optat pentru modelele prietenoase cu mediul din gama BMW i.

Mercedes-Benz C-Class

Vesnic pe locul trei, Audi nu a dat semne de revenire nici in aprilie. Daca cei doi rivali au raportat cresteri cu pana la 10%, nemtii din Ingolstadt au comercializat 156.150 de unitati, cu 5% mai putine decat in aprilie 2016. Pietele cu cel mai mare aport la vanzarile brand-ului au fost Franta, Spania si Statele Unite, in timp ce China a adus o scadere de aproximativ 7%.

Mercedes-Benz C-Class

Asadar, dupa primele patru luni ale anului, Mercedes conduce detasat cu 741.000 de unitati, BMW vine pe locul doi cu 668.000 de exemplare, iar Audi completeaza podiumul cu numai 578.000 de unitati.

Mercedes-Benz C-Class

Distribuie pe Facebook
mai multe