Opel incepe vanzarea in Australia si Chile

Opel incepe vanzarea in Australia si Chile
Distribuie pe Facebook
In Australia, gama oferita initial este formata din Corsa, Astra si Insignia. Cu aceste modele, Opel concureaza in cele trei segmente de piata care reprezinta aproximativ 80 la suta din vanzarile de autoturisme din Australia.
Vanzarilor Opel vor fi gesitionate initial de 17 dealeri, cu locatii in fiecare capitala, din fiecare stat. Partenerii selectati includ unii dintre cele mai de succes si reputati dealeri din Australia. Investitiile semnificative pe care acestia le-au realizat in spatiile Opel este o dovada a potentialului pe care marca in are Australia.
Opel a intrat recent si pe piata in crestere din Chile. Gama de modele disponibila in tara sud-americana consta in prezent in Corsa, Meriva, Astra si Insignia, oferite intr-o gama atractiva de stiluri de caroserie, motorizari si specificatii.
Masinile germane se bucura de o reputatie excelenta in randul clientilor din Australia si Chile. Cota lor de piata a crescut constant in ultimii ani in ambele tari, iar Opel foloseste sloganul sau, "Wir leben Autos", pentru a sublinia patrimoniul brand-ului german si traditia ingineriei germane.
Vanzarile in Israel a inceput cu succes anul trecut. Opel va continua sa se extinda in China, Africa de Nord, Orientul Mijlociu, Rusia si Turcia.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2012