Performanta incredibila pentru Volvo. Toate exemplarele S60 T8 Polestar Engineered s-au dat in 39 de minute

  • Toate exemplare S60 T8 Polestar Engineered s-au dat in 39 de minute
  • Acestea au fost achizitionate prin aplicatia Care by Volvo
  • Motorul plug-in hybrid dezvolta 415 cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul suedez de automobile se poate lauda cu o performanta greu de egalat. Toate exemplarele S60 T8 Polestar Engineered destinate pietei din Statele Unite ale Americii s-au vandut in numai 39 de minute.

Volvo a lansat in urma cu doua saptamani noua generatie S60. Sedanul care rivalizeaza cu BMW Seria 3, Audi A4 si Mercedes C-Class este mai atragator ca oricand si mai mult decat atat, poate fi comandat si intr-o versiune Polestar Engineered. Sau mai bine spus, putea fi comandat.

Volvo S60 T8 Polestar Engineered

Reprezentantii brandului din Gotebord au anuntat inca de la inceput ca vor exista numai 20 de exemplare S60 T8 Polestar Engineered, destinate pietei din SUA, si ca acestea vor putea fi achizitionate numai online, prin intermediul programului Care by Volvo.

Volvo S60 T8 Polestar Engineered

Fiind vorba despre o productie foarte limitata, era de asteptat ca toate cele 20 de exemplare sa se vanda, insa nimeni nu se astepta (inclusiv Volvo) ca acestea sa fie adjudecate in doar 39 de minute.

Volvo S60 T8 Polestar Engineered

Sedanul de performanta al suedezilor vine alaturi de un propulsor plug-in hybrid T8 Twin Engine, care dezvolta 415 cai putere si 670 Nm cuplu. Singura transmisie disponibila este una automata care schimba treptele de viteza mai lin ca niciodata, multumita unui update de soft.

Volvo S60 T8 Polestar Engineered

Nu puteau lipsi jantele cu design unic si diametrul de 19 inch, franele de inalta performanta dezvoltate impreuna cu specialistii Brembo, amortizoarele Ohlins sau barele de rigidizare imprumutate de la coupe-ul hibrid Polestar 1.

Volvo S60 T8 Polestar Engineered

Tot prin aplicatia Care by Volvo (utilizatorii platesc un abonament lunar), nordicii le dau ocazia primilor 200 de viitori proprietari de S60 T6 AWD R-Design sa aiba acces la pachetul Polestar Engine Software Optimization. Acesta include, printre altele, un raspuns imbunatatit pentru acceleratie si schimbari mai rapide pentru cutia de viteze.

Volvo S60 T8 Polestar Engineered

Volvo S60 T8 Polestar EngineeredVolvo S60 T8 Polestar Engineered

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Volvo S60 T8 Polestar Engineered
mai multe