Previziuni pesimiste ale managerilor din industria auto pentru 2013

Previziuni pesimiste ale managerilor din industria auto pentru 2013
Managerii de pe piata auto nu ofera previziuni optimiste pentru anul care abia debutat si vorbesc despre instabilitatea politica, care determina si o instabilititate economica si fiscala. Astfel, clientii isi pierd increderea sa investeasca in automobile noi, insa, pe termen lung, gradul de motorizare din Romania poate reprezenta o oportunitate pentru jucatorii in domeniu.
Distribuie pe Facebook

Dana Cortina, directorul general Porsche Inter Auto Romania, sustine ca anul 2013 va fi unul dificil pentru piata auto romaneasca. In schimb, segmentul auto de lux este in crestere, iar rezultate bune sunt si pe segmentul clientilor de flote.

Din cauza veniturilor reduse sau incerte, segmentul clientilor individuali se va dezgheta mai greu. Totusi, specialistii sustin ca pe termen lung, gradul de motorizare in tara noastra poate reprezenta o oportunitate. Pentru ca in Romania exista in jur de 200 de automobile la mia de locuitori, iar in Occident cifra este dubla, se asteapta ca in viitor sa creasca gradul de reinnoire a parcului de masini.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 4 Ianuarie 2013