Reteaua de vanzari online Dacia si Renault se va extinde in toata Europa

Reteaua de vanzari online Dacia si Renault se va extinde in toata Europa
Renault si Dacia vor ca pana la sfarsitul anului 2014 sa-si extinda reteaua de vanzari online in toate tarile europene. Cu ajutorul portalurilor Renault Retail Group si Dacia Store, cele doua marci isi vor promova produsele pe internet, un domeniu din ce in ce mai utilizat pentru comercializarea autovehiculelor.
Distribuie pe Facebook

In acest moment, clientii din Olanda isi pot calcula preturile si cumpara online toate modelele Dacia, apeland la portalul Dacia Store. Serviciul functioneaza si in Marea Britanie si Italia, clientii putand calcula pretul masinii, ba chiar pot achita si avansul pentru achizitionarea acesteia.

Desi Renault vrea sa se extinda in zona online, constructorul auto francez este de parere ca clientii vor trebui sa apeleze in continuare la reteaua de dealeri.

"Oferta de masini online ramane conforma cu strategia distributiei traditionale. Reteaua de dealeri ramane in ecuatie. Este un tip de strategie de marketing folosit pentru a atrage un procentaj tot mai mare de clienti care vor sa cumpere masini online", crede Patrick Hoffstetter, seful diviziei digitale din cadrul Renault.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2013