Romanii prind gustul calitatii japoneze: vanzari Mazda in crestere cu 17%

Romanii prind gustul calitatii japoneze: vanzari Mazda in crestere cu 17%
  • In primele trei luni din 2017, vanzarile Mazda in Romania au crescut cu 17%
  • In luna martie s-au vandut 143 de unitati, cu 49% mai mult fata de aceeasi luna a anului 2016
Distribuie pe Facebook

Daca pana acum romanii nu stiau decat de marci germane si frantuzesti, iata ca ultimele cifre in materie de vanzari arata un viitor excelent pentru automobilele japoneze. In speta, brandul Mazda.

În primele trei luni din acest an, vânzările Mazda în România au crescut cu 17% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, ajungând la un total de 371 de unităţi comercializate, faţă de 317 anul trecut. De altfel, luna martie a contabilizat un total de 143 de vehicule vândute, ceea ce reprezintă o creştere cu 49% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, când erau comercializate 96 de mașini.

Cel mai bine vândut model al producătorului japonez pe piaţa din România în prima parte a anului a fost Mazda3, cu 138 vehicule cumpărate, cu 66% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când s-au comercializat un număr de 83 de Mazda3. Al doilea cel mai comandat model Mazda pe piața locală în primele trei luni a fost modelul CX-5, cu 79 de unități vândute, în creștere ușoară față de anul trecut.

Recent, Mazda a anunțat disponibilitate ediției speciale Mazda CX-3 Takumi, care propune o serie de dotări extra pentru una dintre variantele de echipare de top ale modelului. CX-3 Takumi beneficiază de un pachet complet de avantaje: prețuri speciale, garanție extinsă 3+2 ani și finanțare avantajoasă de la 1,99% dobândă prin UniCredit Leasing.

Vanzari Mazda 2017

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2017