Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Compania italiana anunta ca a vandut deja intreaga productie pe urmatorii doi ani

Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Compania italiana anunta ca a vandut deja intreaga productie pe urmatorii doi ani
  • Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere
  • Compania italiana anunta ca a vandut deja intreaga productie pe urmatorii doi ani
Distribuie pe Facebook

Insotita de un sistem de propulsie plug-in hybrid, ce combina o unitate V12 de 6.5 litri, pe benzina, cu trei motoare electrice, respectiva creatie isi va intampina clientii alaturi de o herghelie compusa din 1.015 CP.

Anuntat cu mare fast si tam-tam acum mai bine de zece saptamani - inca de la inceputul lunii lui aprilie, succesorul celebrului Lamborghini Aventador reprezinta un succes comercial de proportii. Explicatia - conform celor mai noi informatii si detalii acordate publicitatii, legendara companie cu sediul in provincia Bologna ar fi reusit sa adune deja suficient de multe comenzi pentru a acoperi productia caracteristica urmatorilor doi ani.

Lamborghini Revuelto

Lamborghini Revuelto

Gandit special pentru a concura impotriva unor nume precum Ferrari SF90 Stradale, respectivul automobil dispune, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, inclusiv la momentul premierei mondiale, de un sistem de propulsie plug-in hybrid - in cadrul caruia o motorizare V12 de 6.5 litri, pe benzina, lucreaza alaturi de trei propulsoare electrice pentru a livra ambelor punti un total de pana la 1.015 cai putere.

Disponibil in schimbul unei sume necunoscute de bani, acelasi Lamborghini vandut sub denumirea Revuelto - caci despre el este vorba in materialul nostru, beneficiaza si de o transmisie automata cu opt rapoarte, plus dublu ambreiaj - astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de 2.5 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, viteza de top va depasi - deloc surprinzator, 350 km/h.

Lamborghini Revuelto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Lamborghini Revuelto
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 4 August 2023