Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca tocmai a vandut masina cu numarul 20.000

Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca tocmai a vandut masina cu numarul 20.000
  • Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca tocmai a vandut masina cu numarul 20.000
Distribuie pe Facebook

Finisata intr-o nuanta mata de gri - pe nume Grigio Acheso, aceasta gazduieste in compartimentul motor un benzinar aspirat cu zece cilindri in V si o capacitate de 5.2 litri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt ani, super masina vanduta de Lamborghini sub numele de Huracan reprezinta un succes comercial de proportii - dupa cum o spune, cu zambetul larg, si conducerea companiei din comuna italiana Sant'Agata Bolognese. Conform informatiilor oferite, recent, de sefii producatorului detinut de Grupul Volkswagen, impresionanta sportiva cu propulsor V10 de 5.2 litri a reusit sa bifeze - acum cateva zile, livrarea cu numarul 20.000.

Lamborghini Huracan - Istoric in poze

Cumparata de un client din Principatul Monaco - potrivit unui comunicat oficial de presa, unitatea aniversara ia forma unui STO finisat intr-o nuanta mata de gri, dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus.

Insotita de un total sinonim cu 640 de cai si 565 de Newton-Metri - la o greutate de numai 1.339 de kilograme, extrem de important de mentionat, respectiva versiune a super masinii vandute de compania Lamborghini sub numele de Huracan rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.0 secunde. Cu acceleratia la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza maxima de 310 kilometri pe ora - spune producatorul italian detinut de Grupul Volkswagen.

Daca vine vorba, in schimb, despre profilul cumparatorului impresionantei sportive cu propulsor V10 de 5.2 litri din comuna Sant'Agata Bolognese, principala piata de desfacere o reprezinta SUA - cu 32% din totalul livrarilor.

Aceeasi companie Lamborghini anunta ca circa 71% dintre unitatile super masinii vandute sub numele de Huracan ofera un plafon fix, in timp ce aproximativ 60% au fost personalizate prin intermediului exclusivistului program de individualizare Ad Personam. Producatorul italian - aflat, la momentul actual, in proprietatea Grupului Volkswagen, nu a dezvaluit pana acum niciun fel de informatie despre urmatoarea generatie, insa aceasta ar putea debuta pe parcursul lui 2023 sau 2024.

Lamborghini Huracan - Istoric in poze

Lamborghini Huracan - Istoric in poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Lamborghini Huracan - Istoric in poze
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2022