Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta noi vanzari record

Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta noi vanzari record
  • Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta noi vanzari record
Distribuie pe Facebook

Potrivit unui comunicat de presa, numarul unitatilor comercializate pe parcursul anului anterior a depasit cu 31% performanta din 2020.

Cunoscuta pentru masinile sale de lux si preturile formate din sase cifre, compania Bentley a reusit un nou an de vis. Potrivit unui comunicat publicat, zilele trecute, de oficialii producatorului britanic, numarul unitatilor comercializate in 2021 a urcat la 14.659 - cea mai buna performanta din istoria constructorului cu sediul in Crewe.

Vechiul record fusese inregistrat cu un an in urma, in 2020 - atunci cand specialistii departamentului de vanzari al marcii aflate in proprietatea Grupului Volkswagen au primit in total, din partea clientilor, undeva in jurul a 11.206 de comenzi.

Daca vine vorba despre cea mai cautata masina din portofoliul companiei cu sediul in Crewe, oficialii Bentley anunta ca respectiva onoare ii revine actualului Bentayga. Ce a bifat o cota de aproximativ 40% din numarul unitatilor comercializate - in anul 2021, de producatorul britanic, potrivit aceluiasi comunicat publicat recent.

Al doilea loc al clasamentului mentionat si anterior a fost ocupat de Continental GT, cu 33% din totalul vanzarilor reusite de constructorul aflat in proprietatea Grupului Volkswagen - 60% reprezentand versiunea Coupe si 40% varianta Convertible.

Ultima treapta a podiumului i-a revenit masinii comercializate de compania Bentley sub denumirea de Flying Spur, cu oficialii producatorului britanic cu sediul in Crewe dezvaluind ca cel mai nepopular nume - cu ghilimelele de rigoare, a inregistrat doar 27% din numarul de 14.659 anuntand in primele randuri ale materialului nostru.

Bentley Bentayga S

Bentley Bentayga S

Bentley Bentayga S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Bentley Bentayga S
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2022