Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Noua masina de lux se vinde pe banda rulanta, ca painea calda

Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Noua masina de lux se vinde pe banda rulanta, ca painea calda
  • Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere
  • Noua masina de lux se vinde pe banda rulanta, ca painea calda
Distribuie pe Facebook

Compania producatoare a sarbatorit - de curand, livrarea exemplarului cu numarul 20.000.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, cea dintai generatie a impresionantei masini vandute sub denumirea de Urus reprezinta un real succes comercial. O demonstreaza - in special, numarul impresionant de exemplare livrate de Lamborghini din 2017 si pana la momentul actual: 20.000, dupa cate anunta un comunicat oficial.

Asamblata, aparent, pentru un client din Azerbaidjan, masina cu numarul 20.000 se remarca - la exterior, atat prin caroseria finisata intr-o nuanta neobisnuita de mov, cat si prin jantele de culoare neagra.

Lamborghini Urus cu numarul 20.000

In cabina - de cealalta parte a portierelor, impresionantul exemplar dispune si de o tapiterie realizata din piele bej, cu logo-ul companiei Lamborghini prezent la nivelul tetierelor. Conform comunicatului de presa mentionat anterior, in randurile de mai sus, respectivul cumparator a dorit sa isi echipeze propriul Urus inclusiv cu o trapa panoramica electrica.

Sub capota, similar celorlalte exemplare construite, respectivul exemplar se bucura de serviciile unui motor cu opt cilindri si doua turbine in dotare - cu capacitatea de patru litri, sinonim cu 650 CP.

Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de doar 3.6 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza maxima de 305 kilometri pe ora. Performante demne mai degraba de un supercat decat un SUV.

Lamborghini Urus - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (126) Poze Lamborghini Urus - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2022