Toata lumea se inghesuie sa-l cumpere. E cel mai vandut coupe din lume pentru al saptelea an la rand

Toata lumea se inghesuie sa-l cumpere. E cel mai vandut coupe din lume pentru al saptelea an la rand
  • Toata lumea se inghesuie sa-l cumpere
  • E cel mai vandut coupe din lume pentru al saptelea an la rand
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, respectivul model porneste de la circa 48.400 de euro - conform configuratorului local.

Lansata cu surle si trambite in decembrie 2013, actuala generatie a legendarului Mustang continua sa scrie istorie pentru producatorul sau. Potrivit oficialilor Ford, impresionantul muscle car american a reusit - pentru al saptelea an consecutiv, sa ocupe prima pozitie in topul celor mai vandute coupe-uri de pe planeta Pamant.

Conducerea companiei de peste Ocean nu a oferit insa - surprinzator, niciun fel de informatie cu privire la numarul exemplarelor comercializate pe parcursul lui 2021, aceasta limitandu-se la a dezvalui ca 76% dintre unitatile livrate la nivel global pot fi admirate pe strazile din Statele Unite.

Actuala generatie a legendarului Mustang s-a descurcat onorabil si pe alte piete, un comunicat oficial de presa anuntand ca cererea pentru impresionantul muscle car american a crescut - in Noua Zeelanda, de exemplu, cu 54%. Cu o crestere de doua cifre se pot lauda atat Brazilia (+37.3%), cat si Coreea de Sud (+16.6%), aparent.

In Romania, coupe-ul marcii Ford poate fi cumparat in schimbul unei sume minime de 48.400 de euro, ce urca pana la 63.900 de euro - daca vine vorba cumva despre versiunea cu transmisie automata, dar fara alte echipamente optioane a variantei de top oferite sub indicativul Mach 1.

Ford Mustang Coupe Ice White

Ford Mustang Coupe Ice White

Ford Mustang Coupe Ice White

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2022