Ford lanseaza pentru prima data in Europa aceasta masina. "Ar trebui s-o iei in considerare"

Ford lanseaza pentru prima data in Europa aceasta masina. "Ar trebui s-o iei in considerare"
  • Ford lanseaza pentru prima data in Europa aceasta masina
  • "Ar trebui s-o iei in considerare"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 60.900 de euro - conform configuratorului local.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de opt ani, inca din prima jumatate a iernii lui 2013, actualul Ford Mustang se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta Mach 1 - disponibila alaturi un V8 cu o capacitate cilindrica de 5.0 litri.

Ford Mustang Mach 1 - Start livrari

Comercializata si pe piata din Romania - la preturi ce pornesc de la 60.900 de euro, respectiva masina vine cu circa 460 de cai si 529 de Newton-Metri pe puntea spate, livrarea valorilor maxime catre roti realizandu-se fie printr-o cutie manuala cu doar sase rapoarte, fie printr-o transmisie automata cu zece trepte.

Asa se face ca - in cazul de fata, cu pedala de acceleratie blocata la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza fie 4.8 secunde, fie numai 4.4 secunde. In schimb, viteza urca pana la 267 kilometri pe ora pentru versiunea cu trei pedale, pe cand varianta cu doua pedale nu va depasi 250 de kilometri pe ora, aparent.

Reteta primului Mustang Mach 1 oferit de Ford in Europa continua cu o dotare standard extrem de generoasa - ce cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu LED, jante pe 19 inch, climatizare automata, tapiterie din piele, instrumente de bord digitale si instalatie audio cu 12 difuzoare, conform configuratorului local.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Ford Mustang Mach 1 - Start livrari
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2022