Toata lumea se inghesuie sa-l cumpere. E cel mai vandut coupe din lume pentru al saselea an la rand

Toata lumea se inghesuie sa-l cumpere. E cel mai vandut coupe din lume pentru al saselea an la rand
  • Toata lumea se inghesuie sa-l cumpere
  • E cel mai vandut coupe din lume pentru al saselea an la rand
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, celebrul model porneste de la putin peste 46.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de o jumatate de decada - in primele saptamani din luna decembrie a lui 2013, prima generatie (de) Mustang pe care Ford o vinde la nivel global reprezinta un succes de proportii. O demonstreaza inclusiv datele adunate de compania de analiza IHS Markit, care vorbesc despre un numar de 80.577 de unitati comercializate doar pe parcursul anului trecut.

Asa se face ca actuala generatie Ford Mustang se poate lauda, pentru a sasea oara la rand, cu titlul de cel mai vandut coupe din lume.

Pe piata din Romania, prima generatie (de) Mustang pe care Ford o vinde la nivel global porneste de la suma de 46.500 de euro in versiunea de caroseriei Fastback - in timp ce varianta Convertible este, la 50.500 de euro, cu exact 4.000 mai scumpa - potrivit configuratorului oficial. In configuratia de baza, propulsia este asigurata de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V, de cinci litri si 450 de cai putere.

Echiparea standard cuprinde inclusiv o cutie manuala cu sase rapoarte, tapiterie din piele, instrumente de bord digitale si multe altele.

Daca mai era nevoie de mentionat, prima generatie (de) Mustang pe care Ford o vinde la nivel global este comercializata si intr-o configuratie de top Mach1, la un pret de 59.000 de euro. Clientii care opteaza pentru formula respectiva primesc o unitate V8 de 5.0 litri si 460 de cai putere, la care se adauga si o suspensie extrem de inteligenta MagneRide, dar si un sistem audio cu 12 difuzoare de la B&O.

Ford Mustang GT facelift

Ford Mustang GT facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2021