Ford a lansat o noua generatie a probabil celui mai iubit muscle car de la sfarsitul anilor '60. Cat costa in Romania

Ford a lansat o noua generatie a probabil celui mai iubit muscle car de la sfarsitul anilor '60. Cat costa in Romania
  • Ford a lansat o noua generatie a probabil celui mai iubit muscle car de la sfarsitul anilor '60
  • Cat costa in Romania
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv tapiterie din piele si faruri cu tehnologie LED
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv tapiterie din piele si faruri cu tehnologie LED. Fara costuri suplimentare mai sunt insa oferite si climatizarea automata, jantele din aliaj pe 19 inch sau sistemul audio cu 12 difuzoare B&O.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape de opt luni, chiar in prima parte a verii anului 2020, cea mai noua generatie a legendarei masini comercializate de Ford sub numele de Mustang Mach 1 a fost lansata, zilele acestea, si pe piata auto din Romania. La preturi care pleaca de la 59.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Ford Mustang Mach 1

Ford Mustang Mach 1

Disponibila numai intr-o singura varianta de motorizare, un V8 aspirat de cinci litri si undeva in jurul a 460 de cai putere, impresionanta creatie are nevoie de doar 4.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora atunci cand se opteaza pentru cutia manuala cu sase rapoarte oferita in standard. Performanta respectiva coboara pana la 4.4 secunde pentru versiunea echipata cu transmisia automata in zece trepte de viteza.

In ceea ce priveste valoarea din dreptul vitezei de top, de-aceasta data configuratia cu trei pedale va reprezenta alegerea castigatoare. 267, fata de 250 de kilometri pe ora, se arata in brosura oficiala a noii masini comercializate de Ford sub denumirea de Mustang Mach 1 la preturi incepand de la 59.000 de euro, dupa cum precizam anterior.

Lista echipamentelor standard, daca este sa revenim asupra subiectului respectiv, cuprinde inclusiv tapiterie din piele si faruri cu tehnologie LED. De asemenea, fara costuri costuri suplimentare mai sunt oferite si climatizarea automata, jantele din aliaj pe 19 inch, sistemul audio cu 12 difuzoare B&O, luminile ambientale si ecranul central de opt inch, in timp ce scaunele fata de la Recaro vor costa, alaturi de alte elemente, in plus.

Ford Mustang Mach 1

Ford Mustang Mach 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Ford Mustang Mach 1
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Februarie 2021