Toata lumea se inghesuie sa le cumpere. Compania producatoare spune ca vanzarile au crescut cu 224%

Toata lumea se inghesuie sa le cumpere. Compania producatoare spune ca vanzarile au crescut cu 224%
  • Toata lumea se inghesuie sa le cumpere
  • Compania producatoare spune ca vanzarile au crescut cu 224%
Distribuie pe Facebook

O performanta notabila, mai ales daca punem la socoteala faptul ca pana si cea mai ieftina masina se vinde in schimbul unei sume formate din sase cifre.

Prima jumatate a lui 2021 a fost una de vis pentru conducerea companiei Aston Martin, sefii producatorului din Gaydon anuntand vanzari de 2.901 masini pentru intervalul ianuarie - iunie. Vorbim, prin urmare, despre o crestere de aproximativ 224 de procente comparativ cu aceeasi perioada de timp a anului anterior.

Cea mai populara optiune printre clientii marcii o reprezinta, daca mai era cumva nevoie de o asemenea mentiune, SUV-ul comercializat si cunoscut publicului larg sub numele DBX.

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Lansata oficial in urma cu peste un an si jumatate, inca de la sfarsitul lui 2019, respectiva masina gazduieste in compartimentul motor un V8 cu doua turbine, de patru litri si provenienta Mercedes-AMG. O transmisie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice.

Odata livrati ambelor punti, cei 550 de cai prezenti la datorie transforma proba 0 - 100 km/h intr-o chestiune de doar 4.5 secunde, daca mai era cumva nevoie de o asemenea mentiune.

Pe langa cresterea vanzarilor de aproximativ 224 de procente, aceeasi conducere a companiei Aston Martin a mai anuntat si cresterea sumei medii pe care clientii o cheltuiesc pe masinile producatorului din Gaydon. Sefii marcii vorbesc, mai precis, despre o crestere de 25 de procente, pana la 151.000 de lire sterline, aparent.

Aston Martin DBX by Q

Aston Martin DBX by Q

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Noul Aston Martin DBX
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 6 August 2021