Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 127%

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 127%
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 127%
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la o suma de 14.300 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Dezvelita in premiera mondiala acum mai bine de patru ani si trecuta relativ recent - cu aproximativ 16 saptamani in urma, printr-un important facelift, cea de-a cincea generatie a legendarului Clio continua sa faca furori printre consumatorii de masini noi. Conform ultimelor informatii publice, respectivul vehicul de clasa subcompacta din gama Renault a reusit sa adune circa 15.922 de comenzi pe parcursul lunii iulie - o crestere considerabila, de 127%, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2022.

Cele mai vandute masini din iulie 2023

Lista modelelor aflate la mare cautare cuprinde inclusiv doua produse marca Dacia - printre care si Sandero, autoturismul de segment B al companiei din Arges urcand pe locul secund al clasamentului, cu 16.748 de exemplare comercializate, un minus de doar 1.548 de unitati fata de ocupantul primei trepte a podiumului: Volkswagen T-Roc, cu 18.296 de livrari inregistrate.

Aceeasi analiza de la JATO anunta si o revenire in top 3 pentru celebrul Volkswagen Golf, cei 15.972 de cumparatori pe care acesta a reusit sa ii gaseasca in Europa - pe parcursul lui iulie 2023, pozitionandu-l intre Dacia Sandero si Renault Clio. Pe locul 5 urmeaza, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, Skoda Octavia - cu 14.470 de inmatriculari, vanzari notabile anuntand si Hyundai Tucson, Toyota Yaris, Ford Puma, Peugeot 208, Kia Sportage, Volkswagen Tiguan, Fiat / Abarth 500.

Renault Clio Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Renault Clio Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2023