Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Cele mai noi date arata ca vanzarile masinii germane au crescut cu 76%

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Cele mai noi date arata ca vanzarile masinii germane au crescut cu 76%
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Cele mai noi date arata ca vanzarile masinii germane au crescut cu 76%
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la o suma de doar 20.251 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de sase ani si trecuta relativ recent - in 2021, printr-un binemeritat facelift, cea de-a sasea generatie a emblematicului Polo continua sa faca furori printre devoratorii de automobile noi din Europa. Explicatia: potrivit ultimelor date acordate publicitatii, legendarul autoturism de segment B de la Volkswagen a reusit sa adune 13.782 de comenzi intre 1 si 31 octombrie 2023 - o crestere de 76% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, indica o analiza a JATO Dynamics.

Volkswagen Polo Facelift - Galerie foto

Volkswagen Polo Facelift - Galerie foto

Comercializata si pe piata din Romania - la preturi incepand de la o suma de numai 20.251 de euro, asa cum precizam, de altfel, si anterior, respectiva masina ofera, in versiunea de baza Life 1.0 TSI, un propulsor turbo in trei cilindri, cu o capacitate de 999 de centimetri cubi, pe benzina. Acompaniata atat de o putere maxima de 95 de cai, cat si de o transmisie manuala in cinci rapoarte, varianta cu pricina ar trebui sa accelereze - sugereaza fisa cu specificatii de ordin tehnic, pana la o viteza de top de 187 de kilometri pe ora, mai mult ori mai putin surprinzator.

Reteta caracteristica celui mai accesibil Volkswagen Polo VI al momentului cuprinde inclusiv un consum mediu de carburant de 5.2 litri la 100 de kilometri, pe cand lista cu dotari standard propune - dupa cate se mentioneaza in cadrul configuratorului oficial, si blocuri optice cu tehnologie LED. Din meniu nu lipsesc, important de spus, nici jantele din aliaj - cu diametrul de 15 inch, ce este drept, instrumentele de bord digitale si configurabile, aerul conditionat, volanul din piele ori display-ul central cu diagonala de 6.5".

In configuratia de top GTI, insotita de o nota de plata de minimum 32.079 de euro, o unitate 2.0 TSI va livra rotilor, prin intermediul unei cutii automate in sapte trepte - cu dublu ambreiaj, 207 CP, astfel ca aceasta reuseste sa sprinteze pana la o viteza de top de 242 km/h. Seria vestilor bune se incheie cu un 0 - 100 de kilometri pe ora in 6.5 secunde si unele echipamente premium - precum farurile LED Matrix, oferite fara costuri suplimentare, alaturi de senzori de parcare, diferential electronic, pilot automat adaptiv, scaune sport, sase incinte acustice.

Volkswagen Polo Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Volkswagen Polo Facelift - Galerie foto
mai multe