Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a fabricat 600.000 de masini in mai putin de cinci ani

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a fabricat 600.000 de masini in mai putin de cinci ani
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca a fabricat 600.000 de masini in mai putin de cinci ani
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii au la dispozitie o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, livrate alaturi de cutii manuale sau automate. Care lucreaza alaturi de un sistem de tractiune fata ori integrala, dupa caz.

Prezentata publicului larg cu ocazia editiei din 2016 a Salonului Auto International de la Paris, prima generatie a masinii oferite sub denumirea de Skoda Kodiaq este un real succes. O demonstreaza, cel mai bine, anuntul facut recent de compania cu sediul in Cehia, care vorbeste despre subiectul producerii exemplarului cu numarul 600.000 in mai putin de cinci ani.

Skoda Kodiaq GT

Comercializata in 60 de piete la nivel global, respectiva gama isi intampina clientii alaturi de nenumarate optiuni la nivel de motorizare si chiar echipare, unele parti ale planetei primind chiar si o a doua versiune de caroserie, cu alura de Coupe.

Disponibila la vanzare inca de la inceputul anului 2017 si programata sa primeasca unele imbunatatiri, ca parte a unui binemeritat facelift, cel mai probabil in perioada imediat urmatoare de timp, prima generatie a masinii oferite sub denumirea de Skoda Kodiaq este asamblata in patru tari diferite. Precum Cehia, Rusia, India, dar si China, daca mai trebuia precizat.

Nota de plata porneste, zilele acestea, de la aproape 30.000 de euro, cu varianta de baza combinand o motorizare 1.5 TSI de 150 CP cu o cutie manuala in sase trepte de viteza si, mai mult sau mai putin surprinzator, un sistem de tractiune fata.

Skoda Kodiaq Sportline

Skoda Kodiaq Sportline

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2021