Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca timpul de asteptare ajunge la 18 - 19 luni

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca timpul de asteptare ajunge la 18 - 19 luni
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca timpul de asteptare ajunge la 18 - 19 luni
Distribuie pe Facebook

Prima pozitie in topul celor mai populare automobile ale constructorului din Sant'Agata Bolognese ii revine, mai mult sau mai putin surprinzator, singurului SUV pe care il pune la dispozitia clientilor.

Celebra companie italiana Lamborghini continua sa vanda masini pe banda rulanta - binecunoscutul producator italian anuntand de curand, pe parcursul acestor zile, un numar de circa 7.430 de unitati comercializate in perioada ianuarie - septembrie 2022. Prin urmare, marca prezenta in portofoliul Grupului Volkswagen este pe cale sa depaseasca performanta inregistrata anul trecut - atunci cand a reusit sa livreze 8.405 vehicule.

Lamborghini Urus Performante

"Vom depasi, cu siguranta, acest numar", a declarat recent, la inceputul saptamanii curente, seful constructorului din Sant'Agata Bolognese. "Nu vedem nicio incetinire a vanzarilor. In fiecare luna vindem mai multe masini decat putem livra", a tinut sa sublinieze Stephan Winkelmann, oficialul tinand sa adauge, totodata, si ca perioada de asteptare pentru un autoturism se ridica, in clipa de fata, la 18 - 19 luni.

Daca vine vorba - in schimb, despre vehiculele comercializate de celebra companie italiana Lamborghini in perioada ianuarie - septembrie 2022, prima pozitie in topul celor mai populare optiuni ii revine singurului SUV disponibil, modelul Urus, care a reusit sa adune, mai mult ori mai putin surprinzator, peste jumatate din totalul de 7.430 de unitati: 4.834 de comenzi. Acesta a fost acompaniat - la mare distanta, de Huracan si Aventador.

Lamborghini Urus Performante

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (104) Poze Lamborghini Urus Performante
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2022