Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca vanzarile s-au dublat comparativ cu 2021

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca vanzarile s-au dublat comparativ cu 2021
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca vanzarile s-au dublat comparativ cu 2021
Distribuie pe Facebook

Numarul exemplarelor comercializate in perioada ianuarie - iunie a.c. a depasit pragul de 21.000. Potrivit unui comunicat oficial de presa.

Compania cu ajutorul careia suedezii spera sa domine - intr-o buna zi, segmentul si piata autoturismelor cu propulsie suta la suta electrica, Polestar a publicat, cu doar cateva momente in urma, numarul masinilor comercializate in prima jumatate a lui 2022: 21.185. Un plus de peste 11.600 de unitati comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, atunci cand au fost vandute aproximativ 9.510 exemplare - conform unor detalii si informatii recente.

Polestar 2

Unul dintre multiplele nume cu care Tesla ar putea avea serios de furca in perioada urmatoare de timp, producatorul din Goteborg are - la momentul actual, un singur model in gama. Este vorba, mai exact, despre automobilul oferit sub denumirea de Polestar 2, un sedan cu alura de fastback si garda la sol demna de un crossover.

Disponibila la preturi incepand de la peste 43.700 de euro - daca vine vorba despre Germania, respectiva creatie se vinde atat intr-o versiune echipata cu un motor de 224 ori 231 CP, cat si intr-o varianta cu doua motoare si 408 CP in dotare. In functie de savoarea aleasa, capacitatea bateriei este de 61 ori 75 kWh, astfel ca autonomia totala variaza intre 440 si 540 de kilometri - dupa cum anunta fisa cu specificatii de ordin de pe site-ul companiei producatoare.

Polestar 2

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Polestar 2
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2022