Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare nu mai accepta nicio comanda noua dupa ce a vandut toata productia pe doi ani

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare nu mai accepta nicio comanda noua dupa ce a vandut toata productia pe doi ani
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare nu mai accepta nicio comanda noua dupa ce a vandut toata productia pe doi ani
Distribuie pe Facebook

Respectiva performanta este cu atat mai impresionanta cu cat pretul de pornire se invarte - pe piata din Marea Britanie, in jurul sumei de 313.120 de lire sterline.

Prezentata publicului larg cu mai bine de 11 saptamani in urma, inca din prima jumatate a lunii septembrie, cea dintai generatie a modelului oferit de italienii de la Ferrari sub denumirea de Purosangue reprezinta un succes comercial de proportii. O demonstreaza inclusiv ultimele informatii date publicitatii, care anunta ca oficialii companiei din Maranello nu mai accepta nicio comanda noua dupa ca productie pe o perioada de doi ani a fost vanduta in totalitate.

Ferrari Purosangue

Disponibila la preturi incepand de la aproximativ 313.120 de lire sterline - daca vine vorba cumva despre piata din Marea Britanie, respectiva creatie pune la dispozitia cumparatorilor sai un propulsor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate de 6.5 litri, pe benzina, proiectat special pentru a livra rotilor de pe ambele punti o putere de circa 725 de cai.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de doar 3.3 secunde, proba 0 - 200 de kilometri pe ora va deveni realitate dupa numai 10.6 secunde, acelasi prim SUV din istoria companiei Ferrari, cunoscut sub numele de Purosangue, laudandu-se si cu o viteza de top de peste 310 de kilometri pe ora. Performante demne, inutil de adaugat, mai degraba de o sportiva pur sange.

Ferrari Purosangue

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ferrari Purosangue
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2022