Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare nu mai accepta nicio comanda noua dupa ce a vandut toata productia pe trei ani in doar cateva luni

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare nu mai accepta nicio comanda noua dupa ce a vandut toata productia pe trei ani in doar cateva luni
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare nu mai accepta nicio comanda noua dupa ce a vandut toata productia pe trei ani in doar cateva luni
Distribuie pe Facebook

Nota de plata? De la 39.974 de dolari, fara a lua insa in calcul si ajutorul de pana la 7.500 de dolari oferit de autoritatile locale.

Prezentata publicului larg la finalul primaverii anului curent, prima camioneta electrica de la Ford este un real succes. O demonstreaza numarul extrem de mare de rezervari primit de compania producatoare pana la momentul de fata - de circa 200.000, potrivit ultimelor informatii si detalii oficiale.

Drept urmare, oficialii marcii de peste Ocean au anuntat - recent, ca nu mai preiau nicio comanda noua pentru gama (botezata) F-150 Lightning. O decizie oarecum de asteptat, judecand in special dupa calendarul privind productia de serie.

Ford F-150 Lightning

Intr-o alta ordine de idei, asamblarea primei camionete electrice din istoria Ford nu va debuta mai devreme de anul viitor - cand ar putea fi construite undeva in jurul a 15.000 de unitati, spune compania producatoare. Numarul exemplarelor fabricate va urca semnificativ in 2023, pana la un total de 55.000.

Cresterea va continua in 2024, cand marca de peste Ocean isi propune sa produca nici mai mult, nici mai putin de 80.000 de bucati F-150 Lightning. Insuficient insa, cu conditia ca fiecare dintre cele 200.000 de rezervari sa se materializeze.

Asa cum precizam si anterior - la momentul premierei mondiale, prima camioneta electrica de la Ford este pusa in miscare de doua motoare, venind cu 426 sau 563 de cai pe ambele punti, in functie de versiunea bifata. In functie de varianta aleasa variaza si autonomia maxima: 370 ori 482 de kilometri.

Vanduta la preturi incepand de la 39.974 de dolari, fara a lua in calcul si ajutorul de pana la 7.500 de dolari oferit de autoritatile de peste Ocean, noua gama (botezata) F-150 Lightning promite sa tracteze pana la 4.535 de kilograme. Cu stil.

Ford F-150 Lightning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Ford F-150 Lightning
mai multe