Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare spune ca nu mai face fata comenzilor

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare spune ca nu mai face fata comenzilor
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare spune ca nu mai face fata comenzilor
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor V8 montat central, daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare.

Prezentata publicului larg inca din vara anului 2019, cea mai recenta generatie a legendarei gamei comercializate sub numele de Chevrolet Corvette este un real succes. Intr-o declaratie pentru presa de specialitate de peste Ocean, din SUA, seful departamentului de marketing pentru masini si SUV-uri al companiei producatoare a dezvaluit ca aceasta nu mai face fata numarului mare de comenzi primite.

Afirmatia e una extrem de surprinzatoare daca luam in considerare nota de plata, care pleaca de la suma de 59.900 de dolari, insa daca punem la socoteala si meniul disponibil in schimbul banilor respectivi, tot clientul va iesi in castig.

Oferita atat intr-o versiune Coupe, cat si intr-o varianta Convertible, in cazul in care mai era necesara o astfel de mentiune, cea mai recenta generatie a legendarei gamei comercializate sub numele de Chevrolet Corvette se bucura de serviciile unui motor V8 aspirat, montat pentru prima oara central, in spatele scaunelor fata. O transmisie automata cu opt trepte reprezinta unica optiune la nivel de cutie.

Seria vestilor bune continua cu o putere maxima de 490 sau chiar 495 de cai, daca persoanele dornice sa intre in clubul proprietarilor impresionantei masini de peste Ocean, din SUA, vor alege sa opteze si pentru pachetul Z51 Performance.

Respectiva optiune, care costa 5.995 de dolari si cuprinde inclusiv o noua setare a suspensiei, sistem de franare specific, cateva elemente aerodinamice proaspete si anvelope Michelin Pilot Sport 4S, ii permite celei mai recente generatii a legendarei game comercializate sub numele de Chevrolet Corvette sa accelereze de la 0 la 96 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 2.9 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Totodata, echiparea standard este una extrem de bogata, cumparatorii urmand sa dispuna si de faruri cu LED, tapiterie din piele, instrumente de bord digitale, display central cu diagonala de opt inch, scaune cu actionare electrica s.a.m.d.

Chevrolet Corvette C8

Chevrolet Corvette C8

Distribuie pe Facebook
mai multe