Primul Corvette cu motor central din istorie. Cum arata pe viu

Primul Corvette cu motor central din istorie. Cum arata pe viu
  • Primul Corvette cu motor central din istorie a debutat oficial la sfarsitul saptamanii trecute
  • Automobilul americanilor de la Chevrolet ofera un V8 de 6.2 litri si pana la 495 cai putere
  • Sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora se va realiza intr-un timp mai mic de trei secunde
Distribuie pe Facebook

In versiunea de baza, automobilul companiei americane vine cu un pret de pornire care nu depaseste 60.000 de dolari, au dezvaluit oficiali din cadrul Chevrolet.

Anuntat in urma cu numai patru zile, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, cel mai nou Corvette din istorie este complet diferit de tot ce a vandut Chevrolet pana acum. Dupa cum precizam si anterior, automobilul companiei americana ofera - pentru prima oara in istorie, un propulsor montat central.

Un V8 cu capacitatea cilindrica de 6.2 litri, proiectat pentru a livra o putere maxima de pana la 495 cai, motorul in cauza a fost asociat unei cutii automate cu opt rapoarte si dublu ambreiaj.

Singurele detalii referitoare la performantele noului Corvette constau in timpul mai mic de trei secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 96 km/h, posibil in cazul exemplarelor echipate cu pachetul optional Z51. Pentru moment, americanii de la Chevrolet nu au anuntat si valoarea din dreptul vitezei de top.

Din punct de vedere estetic, automobilul companiei de peste Ocean se remarca printr-un design familiar, cu numeroase elemente angulare, ce poate fi admirat in detaliu in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2019