Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare spune ca nu mai face fata comenzilor

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare spune ca nu mai face fata comenzilor
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare spune ca nu mai face fata comenzilor
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean - pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la circa 45.950 de dolari. Conform configuratorului local.

Anuntata oficial cu (aproape) doi ani in urma - la jumatatea verii lui 2020, prima generatie a masinii oferite de compania Nissan sub denumirea de Ariya reprezinta un real succes. Mai ales peste Ocean - pe piata din Statele Unite ale Americii, acolo unde conducerea diviziei locale a celebrului producator japonez a luat decizia de...

... a suspenda - pentru o perioada necunoscuta de timp - vanzarile. Din nefericire, oficialii constructorului asiatic nu au publicat niciun fel de informatie sau detaliu cu privire la numarul comenzilor primite pana la momentul de fata.

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Dupa cum precizam (si) anterior - pe parcursul zilelor trecute, prima generatie a masinii oferite de compania Nissan sub denumirea de Ariya porneste peste Ocean, in SUA, de la 45.950 de dolari. Comercializata sub indicativul Venture+, varianta de baza isi intampina clientii alaturi de un singur motor eletric - sinonim cu 238 de cai.

Respectiva versiune este alegerea ideala pentru cumparatorii dornici sa viziteze cat mai rar statiile de incarcare - multumita unei autonomii maxime de pana la 482 de kilometri. Conform diviziei nord-americane a marcii japoneze.

Lista cu optiuni continua cu aromele Evolve+ si un Premiere - ambele acompaniate, la randul lor, de (cate) un motor electric cu 238 de cai, din nou, dar cu o autonomie maxima de pana la 458 de kilometri. Prima generatie a masinii oferite de compania Nissan sub denumirea de Ariya mai este disponibila - la vanzare, peste Ocean...

... pe piata din SUA, si intr-o savoare comercializata sub indicativul Platinum+. Cu doua motoare electrice si aproximativ 389 de cai in echipare - insa cu o autonomie maxima de pana la 426 de kilometri, de unde si pretul de 58.950 de dolari.

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Nissan Ariya
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2022