Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. In Europa, vanzarile au crescut cu peste 400%

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. In Europa, vanzarile au crescut cu peste 400%
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere.
  • In Europa, vanzarile au crescut cu peste 400%
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de lista pornesc de la aproximativ 46.990 de euro. Conform configuratorului oficial.

Anuntata acum mai bine de 36 de luni, cea dintai generatie a gamei disponibile sub numele de Tesla Model Y reprezinta un succes comercial de proportii. Potrivit unor informatii publicate chiar in aceasta saptamana, celebra electrica a reusit sa adune pe parcursul anului anterior, numai din Europa, un total de 137.052 de comenzi.

Cele mai vandute masini electrice din Europa

Drept urmare, numarul unitatilor livrate pe Batranul Continent a crescut, dupa cate dezvaluie cifrele publicate, cu doar cateva zile in urma, de JATO Dynamics, cu 424%. Comparativ cu perioada ianuarie - decembrie 2021.

Cea mai populara electrica din Europa, prima generatie a gamei comercializate sub denumirea de Model Y este urmata, dupa totalul masinilor vandute, de o alta Tesla. Si anume Model 3, care a reusit sa adune, in intervalul de timp mentionat anterior, circa 91.475 de comenzi, ultima treapta a podiumului revenindu-i unui VW: ID.4.

Lista specialistilor JATO Dynamics cuprinde, in top zece, inclusiv o Dacie, noul Spring ocupand locul sapte, cu un numar de 48.535 de unitati cumparate de persoanele de pe Batranul Continent, dupa cate se precizeaza.

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Tesla Model Y
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2023