Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Noua masina a primit peste 100.000 de comenzi in doar cateva saptamani

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Noua masina a primit peste 100.000 de comenzi in doar cateva saptamani
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Noua masina a primit peste 100.000 de comenzi in doar cateva saptamani
Distribuie pe Facebook

Nota de plata mai mica de 20.000 de dolari, dar si consumul redus de carburant reprezinta doua dintre elementele carora li se datoreaza succesul mult anticipatei camionete.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul verii acestui an, inca din primele zile ale lunii iunie, noua masina oferita de Ford sub numele Maverick este un real succes. O demonstreaza, in special, numarul mare de comenzi inregistrate pana in clipa de fata.

Intr-o alta ordine de idei, camioneta care concureaza impotriva unor nume precum Hyundai Santa Cruz a reusit sa depaseasca, deja, bariera de 100.000 de rezervari, conform oficialilor companiei producatoare.

Ford Maverick

Ford Maverick

Ford Maverick

Disponibila la preturi incepand de la numai 19.995 de dolari, noua masina oferita de Ford sub numele Maverick beneficiaza, in configuratia de baza, pe un sistem de propulsie hybrid. Format dintr-un motor electric si o unitate aspirata de 2.5 litri, pe benzina.

Fisa cu specificatii tehnice a respectivei versiuni cuprinde inclusiv o putere maxima de 191 CP, livrata rotilor de pe puntea fata printr-o transmisie automata cu variatie continua, mai anunta compania producatoare.

Totodata, in varianta de baza, noua masina oferita de Ford sub numele Maverick a mai pregatit si o autonomie de 805 kilometri. Plus o sarcina utila de pana la 680 de kilograme, dar si o capacitate de tractare de pana la 907 kilograme, daca te intrebai cumva.

Aceeasi camioneta este disponibila, la vanzare, si alaturi de o motorizare de doi litri din gama Ecoboost, cu o cutie automata in opt rapoarte, 250 de cai putere si un sistem de tractiune fata sau, optional, integrala.

Ford Maverick

Ford Maverick

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Ford Maverick
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 24 August 2021