Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Noua masina de la Dacia se apropie deja de 40.000 de comenzi

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Noua masina de la Dacia se apropie deja de 40.000 de comenzi
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Noua masina de la Dacia se apropie deja de 40.000 de comenzi
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 19.000 de euro. Suma de achitat scade insa considerabil odata ce punem la socoteala si ajutoarele oferite de stat.

Anuntata cu aproximativ un an in urma, prima electrica din istoria Dacia este un succes comercial urias. Intr-o alta ordine de idei, masina cunoscuta sub denumirea de Spring se poate lauda cu aproape 40.000 de comenzi in opt luni, asa cum reiese si dintr-un comunicat publicat, la inceputul saptamanii, de compania producatoare.

Daca mai era nevoie, inca o data, de mentionat, lista de preturi caracteristica pietei din Romania incepe de la putin peste 19.000 de euro. Aparent, cumparatorii nu au la dispozitia decat o singura varianta de echipare, versiunea botezata Comfort Plus oferind in standard si o tapiterie din piele sintetica.

Dacia Spring - Galerie Foto

Dacia Spring - Galerie Foto

Dacia Spring - Galerie Foto

Totodata, aceeasi Dacie Spring a mai pregatit si un set de jante cu diametrul de 14 inch, dar si faruri de zi cu tehnologie LED, geamuri electrice fata si spate, instalatie de aer conditionat, limitator de viteza, o camera video pentru marsarier, un sistem de navigatie cu un display tactil cu o diagonala de sapte inch. Si asa mai departe.

Sub capota, propulsia este asigurata de un motor eletric cu numai 44 de cai, astfel ca, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea abia dupa 19.1 secunde. La polul opus, viteza maxima nu depaseste 125 de kilometri pe ora.

Noua Dacia Spring masoara doar 3.734 de milimetri in lungime, conform primelor informatii si detalii oficiale, si are o greutate de circa 1.100 de kilograme, daca mai era cumva nevoie de mentionat. Autonomia totala se invarte in jurul valorii de 230 de kilometri, in timp ce incarcarea bateriei de la 0 la 80% dureaza 56 de minute.

Dacia Spring - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Dacia Spring - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2021