Vanzari record pentru Lamborghini Huracan: 3.000 exemplare in 10 luni

Vanzari record pentru Lamborghini Huracan: 3.000 exemplare in 10 luni
  • Noul Lamborghini Huracan s-a vandut pana acum in 3.000 de exemplare
  • Supercarul italian ofera un motor V10 de 5.2 litri, cuplat la o cutie DSG
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 3.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Avand un pret de pornire format din sase cifre, noul Lamborghini Huracan LP610-4 nu este chiar genul de produs pentru toate buzunarele. Si cu toate acestea, supercarul italian nu a avut nici un fel de problema in a inregistra in record in material de vanzari: 3.000 de exemplare in numai zece luni!

Prezentat public cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an, noul Lamborghini Huracan LP610-4 pare sa se descurce de minune cu misiunea de a face uitat iconicul Gallardo.

Disponibil la vanzare de numai zece luni, supercarul italian a reusit sa adune deja un total de 3.000 de comenzi. Care sunt factorii principali din spatele acestui succes?

Lamborghini Huracan LP610-4 - Galerie Foto

Pai, pentru inceput, am putea mentiona de motorizarea aspirata cu zece cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, ce livreaza tuturor celor patru roti un total de 610 cai putere si 560 Newton-Metri.

Aceasta operatiune se realizeaza prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, lista cu vesti bune continuand cu greutatea de 1.422 de kilograme.

Odata luate si combinate, toate aceste componente lucreaza impreuna pentru a aduce primii 100 km/h dupa doar 3.2 secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in circa 9.9 secunde.

Viteza maxima de peste 325 de kilometri pe ora si consumul mediu de carburant de aproximativ 12.5 litri la 100 de kilometri completeaza fisa cu specificatii tehnice.

Lamborghini Huracan LP610-4 - Galerie Foto

Lamborghini Huracan LP610-4 - Galerie FotoLamborghini Huracan LP610-4 - Galerie Foto

Pe plan estetic, noul Lamborghini Huracan LP610-4 se lauda cu un aspect impunator, ce abunda in linii angulare si elemente supradimensionate. Asta la nivel de exterior.

La nivel de interior, design-ul panoului de bord si consola centrala vor atrage toata atentia asupra lor, insa nu va trece neobservat nici ecranul digital pozitionat in spatele volanului multifunctional in trei spite.

Aflat la inceput de cariera, inlocuitorul modelului Gallardo este oferit momentan doar intr-o versiune Coupe. O varianta Spider va fi lansata cel mai probabil in cursul anului viitor, numarul optiunilor urmand a creste odata cu introducerea variantelor Superleggera si Performante.

Lamborghini Huracan LP610-4 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Lamborghini Huracan LP610-4
mai multe