Vanzarile mari inregistrate de Kwid i-au luat prin surprindere pe cei de la Renault, care se vad nevoiti sa faca schimbari

Vanzarile mari inregistrate de Kwid i-au luat prin surprindere pe cei de la Renault, care se vad nevoiti sa faca schimbari
  • Cererile pentru Renault-ul Kwid sunt foarte mari pe piata din India
  • Pentru a face fata, constructorul francez va mai deschide 30 de reprezentante
  • In luna iulie, francezii au inregistrat o crestere a vanzarilor cu 610% fata de aceeasi perioada a anului trecut
Distribuie pe Facebook

Piata indiana a fost luata cu asalt de modelul Kwid al celor de la Renault, asa ca divizia locala a constructorului francez se gandeste sa mai deschida alte 30 de reprezentante pentru a face fata cererii.

Constructorul francez produce modelul Kwid pentru pietele din India si mai nou Brazilia, dar cu ceva timp in urma, mai multe exemplare ale acestuia au fost zarite si pe strazile din Paris, semn ca masina va fi disponibila si in Europa.

Pana atunci insa, francezii trebuie sa faca fata cererii foarte mari de pe piata indiana, acolo unde sunt nevoiti sa iti extinda reteaua de reprezentante la 270, cu 30 mai multe decat planuiau initial sa aiba.

Directorul executiv al Renault India, Sumit Sawhney, a declarat ca "Spre surprinderea noastra o multime de cereri vin din pietele de nivel 3 si 4. Pentru a face fata, ne-am refacut intreaga strategie pentru a deschide inca 30 de reprezentante pana in Decembrie, reteaua noastra crescand astfel la 270. De fapt, conform planului din 2014, pana in Decembrie 2017 trebuia sa avem 280 de astfel de reprezentante."

Luna iulie s-a dovedit perfecta pentru constructorul francez ale carui vanzari au crescut cu 610% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Renault a reusit sa vanda 11.968 de unitati, fata de 1,686 cat a comercializat in 2015, iar cresterea aceasta se datoreaza crossover-ului.

In plus, francezii par sa se descurce foarte bine pe piata indiana unde se situeaza intre primii 3 constructori de automobile din toate cele 3 segmente, cu vanzari record ale modelelor sale. Mai exact, pe langa Kwid, francezii vand foarte bine si alte modele precum Duster sau Lodgy.

Distribuie pe Facebook
mai multe