A batut 11 sportive de ultima generatie. Masina castigatoare nici macar nu trebuia sa fie in aceasta cursa de acceleratie

A batut 11 sportive de ultima generatie. Masina castigatoare nici macar nu trebuia sa fie in aceasta cursa de acceleratie
  • Motor Trend prezinta editia cu numarul sapte a celei mai grozave curse de acceleratie din lume
  • Competitia aduce la start modele sport de la Chevrolet, Mercedes, Ferrari, Porsche si Nissan
  • Deznodamantul se schimba insa atunci cand americanii aleg sa introduca in ecuatie si o... Tesla
Distribuie pe Facebook

Se apropie sfarsitul anului si, odata cu el, incepe competitia Best Driver’s Car. Ca de fiecare data, varful de lance al super-testului organizat de Motor Trend este proba World’s Greatest Drag Race.

Ajunsa intre timp la editia cu numarul sapte, cea mai grozava cursa de acceleratie din lume pune anul acesta bara la bara si roata la roata 12 dintre cele mai potente automobile de serie ale momentului.

Printre modelele aliniate la start se numara reprezentanti de seama ai industriei europene, precum Aston Martin DB11, Mercedes AMG GT R, Porsche 911 Turbo S, McLaren 570 GT sau Ferrari 488 GTB.

De cealalta parte a oceanului, americanii mizeaza pe forta bruta a masinilor Chevrolet - Corvette Grand Sport si Camaro ZL1 1LE, in timp ce japonezii vin cu noul Lexus LC 500 si deja celebrul Nissan GT-R Nismo.

Concluzia editiei din acest a celei mai grozave curse de acceleratie din lume se schimba insa odata cu decizia oficialilor de la Motor Trend de a inlocui Mazda MX-5 cu... electrica Tesla Model S P100D.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2017