A vrut sa se dea mare cu noua lui masina de 275 CP, dar era sa ia bataie de la un BMW E36. VIDEO

A vrut sa se dea mare cu noua lui masina de 275 CP, dar era sa ia bataie de la un BMW E36. VIDEO
  • Britanicii au organizat o liniuta pe 402 metri intre noul Hyundai i30 N si un BMW E36
  • Modificat pentru 228 CP, vechiul automobilul al companiei bavarez a fost la un pas sa castige
  • Duelul include si o cursa de acceleratie din mers, plus un test al sistemelor de franare
Distribuie pe Facebook

Cum se termina cursa dintre prima compacta sportiva de la Hyundai si vechiul 328i, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video.

Primul hot-hatch din istoria companiei Hyundai, noul i30 N este disponibil la vanzare in doua versiune de putere. In varful gamei se regaseste varianta Performance, care scoate la inaintare un benzinar 2.0 turbo de 275 CP si 353 Nm.

Livrarea valorilor maxime catre puntea fata se face prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte si a unui diferential cu alunecare limitata, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 6.1 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Nu si daca soferul sportivei de clasa compacta si origine sud-coreeana are nesansa de a intalni un BMW E36. Echipat cu un motor aspirat de 2.8 litri, automobilul companiei din Munchen vine in mod normal cu 190 CP si 280 Nm sub capota.

Ce este drept, exemplarul din cazul de fata se poate lauda cu cateva modificari fata de ziua in care a parasit linia de productie, astfel ca puterea maxima depaseste acum pragul celor 225 CP. Dar este indeajuns pentru a tine pasul cu noul i30 N?

Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video, care include trei probe diferite: celebra liniuta pe 402 metri, o cursa de acceleratie din mers, dar si o proba care pune accentul pe eficienta sistemului de franare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2018