A vrut sa se dea mare cu noul sau Ferrari, dar a luat bataie de la un Mercedes in patru portiere. La fel a patit si baiatul cu Porsche

A vrut sa se dea mare cu noul sau Ferrari, dar a luat bataie de la un Mercedes in patru portiere. La fel a patit si baiatul cu Porsche
  • Noul Mercedes E63 AMG este oferit in doua variante de putere
  • Versiunea de top ascunde sub capota o herghelie de 612 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 3.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un propulsor V8 biturbo de 3.982 de centimetri cubi, care livreaza tuturor celor patru roti undeva in jurul a 612 cai putere, noul Mercedes E63 AMG S este o bestie de masina.

Anuntat inca de la sfarsitul anului 2016, noul Mercedes E63 AMG nu mai are nevoie de niciun fel de introducere ori prezentare. Disponibil la vanzare in doua variante de putere, super-sedanul companiei germane reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.4 secunde atunci cand este servit in versiunea de top.

Si totul multumita unui pachet tehnic care combina un benzinar V8 bi-turbo de 3.982 de centimetri cubi si 612 cai putere cu o cutie automata in noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului. Si daca tot veni vorba despre cuplu, 850 Nm este valoarea maxima trecuta in brosura oficiala.

Cat de impresionant este insa noul Mercedes E63 AMG S se vede cel mai bine in urmatorul material video, acolo unde super-sedanul companiei germane se dueleaza cu Ferrari GTC4 Lusso T, Porsche 911 GT3 si chiar un Ferrari 488 GTB. In linie dreapta, pe o distanta de peste jumatate de mila sau, daca vrei, 800 de metri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2018