Ambele masini au motoare de trei litri sub capota, dar le desparte o dotare importanta. Cum afecteaza aceasta puterea maxima

Ambele masini au motoare de trei litri sub capota, dar le desparte o dotare importanta. Cum afecteaza aceasta puterea maxima
  • Atat BMW M3, cat si BMW M4 folosesc un motor biturbo de 3 litri
  • Cele doua modele sunt disponibile si cu un pachet Competition
  • Acest video arata diferenta intre M4 standard si M3 Competition
Distribuie pe Facebook

Doi prieteni, doua automobile de inalta performanta si o provocare extrem de interesanta.

Versiunea in doua portiere a modelului M3 Sedan, primul M4 din istoria companiei BMW este pus la randul lui in miscare de o motorizare cu sase cilindri in linie, doua turbine si capacitatea de trei litri.

Construite pe o platforma cu tractiune spate, ambele automobile de inalta performanta ale companiei bavareze ofera o putere maxima de 431 CP, care poate creste pana la 450 CP atunci cand este bifata optiunea Competition Package.

Aceste modele, reprezinta, de altfel si subiectul urmatorului material video, care "promoveaza" un duel pe dyno intre un BMW M4 Cabrio in versiunea standard si un BMW M3 Sedan cu pachetul Competition.

Puterea maxima, dar si cuplul motor care insotesc pe strazi cele doua automobile de inalta performanta ale companiei bavarez, in urmatorul material video; nu inainte sa reamintim insa teoria, acolo unde avem un 431 CP vs. 450 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2018