Ambele sunt super-luxoase, insa caii putere conteaza acum. Liniuta cu cele mai puternice break-uri ale momentului

Ambele sunt super-luxoase, insa caii putere conteaza acum. Liniuta cu cele mai puternice break-uri ale momentului
  • Cele mai potente break-uri ale momentului se iau la intrecere
  • Duelul dintre E63 si Panamera Turbo are un invitat surpriza
  • Un Audi RS6 modificat incearca sa tina pasul cu competitia
Distribuie pe Facebook

Duelului dintre Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo si Mercedes E63 AMG S T-Modell i se alatura un Audi RS6 Avant. De generatie mai veche, insa usor modificat.

Chiar daca nimeni nu a cumparat pana acum un break strict pentru performantele de care este capabil, noile Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo si Mercedes E63 AMG S T-Modell au potentialul de a schimba aceasta statistica.

Echipate cu cate un benzinar V8 biturbo - la care se adauga si un motor electric, dupa cum se intampla in cazul modelului din Zuffenhausen, ambele automobile reusesc sa lase in urma multe supercaruri.

Multumita pachetului tehnic care mai include si o cutie automata, plus un sistem de tractiune integrala, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, cat si Mercedes E63 AMG S T-Modell reusesc sa atinga suta in sub 3.5 secunde.

Dopat la randul lui cu peste 600 de cai putere si insotit de alte caracteristici similare, duelului dintre cele doua modele anterior mentionate i se alatura un Audi RS6 Avant cu motor V10 si cateva modificari.

Asadar, acestea fiind spuse, iata si cum se desfasoara ostilitatile:

Distribuie pe Facebook
mai multe