ASTA e momentul asteptat de toata lumea. VERSUS intre noul Ford Focus si Volkswagen Golf

ASTA e momentul asteptat de toata lumea. VERSUS intre noul Ford Focus si Volkswagen Golf
  • Test comparativ intre noul Ford Focus si Volkswagen Golf
  • Celor doua modele li se alatura o Kia Ceed de ultima generatie
  • Numele castigatorului... il aflam chiar din urmatorul video
Distribuie pe Facebook

Cele doua populare automobile de clasa compacta sunt insotite, pe campul de batalie, de o Kia Ceed de ultima generatie. Care, la randul ei, viseaza la coroana segmentului C.

Anuntat in urma cu mai bine de un an si deja disponibil la vanzare pe piata auto din Europa - inclusiv in Romania, noul Ford Focus da astazi probabil cel mai important test din prima parte a carierei sale.

Mai precis, hatchback-ul companiei americane are de infruntat liderul clasei compacte, alaturi de actualul Volkswagen Golf facandu-si aparitia pe campul de lupta inclusiv o Kia Ceed de ultima generatie.

Cine va reusi sa se castige aceasta batalie in trei si, totodata, sa isi adjudece coroana segmentului C, dar si ce anume il recomanda pentru pozitia respectiva, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video.

Inainte de toate insa, iata si care este pretul de pornire - specific pietei auto din Romania, in cazul fiecaruia dintre cele trei modele:

- Ford Focus: 17.950 de euro, nivel de echipare Trend Edition, cu motorizare 1.0 EcoBoost de 100 CP si cutie manuala in sase rapoarte;

- Volkswagen Golf: 16.641 de euro, nivel de echipare Trendline, cu motorizare 1.0 TSI de 115 CP si cutie manuala in sase rapoarte;

- Kia Ceed: 15.333 de euro, nivel de echipare Best, cu motorizare 1.4 GSL de 100 CP si cutie manuala in sase rapoarte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2019