ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul Porsche Cayenne Turbo GT si Aston Martin DBX 707

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul Porsche Cayenne Turbo GT si Aston Martin DBX 707
  • ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii
  • TEST comparativ cu noul Porsche Cayenne Turbo GT si Aston Martin DBX 707
Distribuie pe Facebook

Noul Porsche Cayenne Turbo GT sau Aston Martin DBX 707? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam din urmatorul material video.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, primul Cayenne Coupe din istorie se vinde, zilele acestea, in multiple savori si arome. Printre optiunile puse de Porsche la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai nou, si o varianta oferita sub indicativul Turbo GT - alaturi de un motor V8 cu o capacitate de 4.0 litri.

Anuntat la jumatatea verii lui 2021, respectivul vehicul vine cu 640 de cai pe ambele punti, de unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de ~3.3 secunde, lista atractiilor principale continuand cu viteza de top de 300 de kilometri pe ora. Potrivit marcii germane.

Lansat pe piata acum circa 36 de luni, primul SUV din istoria britanicilor de la Aston Martin isi intampina clientii - la randul sau, in diferite versiuni si configuratii, varful gamei disponibile sub numele de DBX gazduind sub capota, mai mult ori mai putin intamplator, un propulsor cu opt cilindri in V. De patru litri, evident.

Dezvelit inca din prima saptamana a lui februarie a.c., noul DBX 707 propune, dupa cum sugereaza si denumirea sa, o putere de 707 CP, astfel ca acceleratia de la zero la 100 de kilometri pe ora devine realitate, de aceasta data, dupa doar 3.2 secunde. Conform companiei producatoare.

In plus, acul vitezometrului urca pana la pragul de 310 kilometri pe ora - concluzia fiind ca ne asteapta un test comparativ extrem de interesant. Unul care ia in calcul, extrem de important de adaugat, si alti factori, precum performantele pe sfertul de mila, eficienta franelor, experienta la condus, design-ul exterior, spatiul interior.

Distribuie pe Facebook
mai multe