ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul Seria 3, A4 Facelift, S60, C-Class si Giulia

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul Seria 3, A4 Facelift, S60, C-Class si Giulia
  • Test comparativ cu aproape toate sedanurile de clasa medie din segmentul premium
  • Avem BMW Seria 3 vs. Audi A4 vs. Volvo S60 vs. Mercedes C-Class vs. Alfa Giulia
Distribuie pe Facebook

Planuiesti sa achizitionezi curand un sedan de clasa medie din segmentul premium? Uite tot ce trebuie sa stii despre fiecare model in parte.

Ultimii doi ani au fost extrem de buni si darnici cu amatorii de sedanuri de clasa medie din segmentul premium. BMW a lansat pe piata o noua generatie a celebrului Seria 3, actualul Audi A4 a primit un binemeritat facelift, de tratamente similare avand parte inclusiv modele precum Volvo S60, respectiv Mercedes C-Class.

Si chiar daca a ramas in mare parte neschimbata, reteta Alfei Giulia pastreaza in continuare cateva elemente care te vor pune pe ganduri in cazul in care vei lua in considerare sa iti schimbi actualul automobil. Inca mai ai dubii cu privire la alegerea ta?

Ei bine, urmatorul material video risipeste toate indoielile cu privire la cum arata liderul sedanurilor de clasa medie din segmentul premium. Este momentul pe care il asteptam cu totii, iar numele modelului care a reusit sa castige testul comparativ cu noul BMW Seria 3, Audi A4 Facelift, Volvo S60, Mercedes C-Class si Alfa Giulia...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2019