Au adus la start cele mai puternice muscle car-uri ale momentului. Liniuta cu Shelby GT500, Camaro ZL1 1LE si Challenger Hellcat Redeye

Au adus la start cele mai puternice muscle car-uri ale momentului. Liniuta cu Shelby GT500, Camaro ZL1 1LE si Challenger Hellcat Redeye
  • Liniuta cu cele mai puternice muscle car-uri ale momentului
  • Este duelul dintre Shelby GT500, Camaro ZL1 si Challenger Hellcat
Distribuie pe Facebook

Cele mai puternice muscle car-uri ale momentului isi dau intalnire in probabil cea mai asteptata liniuta a anului. Este duelul dintre noul Shelby GT500 si rivalii sai directi: Chevrolet Camaro ZL1 1LE, plus Dodge Challenger Hellcat Redeye.

Dezvelita oficial in urma cu mai bine de sase luni, cea mai recenta generatie a legendarului Shelby GT500 stie cu siguranta cum sa impresioneze. Multumita unui motor supraalimentat cu opt cilindri in V si capacitatea de 5.2 litri, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj pentru livra puntii spate undeva in jurul 760 de cai putere, muscle car-ul companiei Ford promite sa parcurga sfertul de mila intr-un mic mai mic de 11 secunde.

Este insa oare indeajuns pentru ca impresionantul automobil cu o caroserie in doua portiere sa se impuna in fata competitiei formate din modele precum precum Chevrolet Camaro si Dodge Challenger? Raspunsul la intrebarea respectiva il aflam chiar din urmatorul material video, care aduce la linia de start inclusiv un Camaro ZL1 1LE (motor V8 supraalimentat de 6.2 litri si 650 de cai putere, cutie automata cu zece rapoarte si tractiune spate), plus un Challenger Hellcat Redeye (motor V8 supraalimentat de 6.2 litri si 797 de cai putere, cutie automata cu opt rapoarte si tractiune spate).

Asadar, acestea fiind spuse, sa inceapa distractia!

Distribuie pe Facebook
mai multe