Au adus la start cele mai puternice SUV-uri ale momentului. Liniuta cu Lamborghini Urus si Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Au adus la start cele mai puternice SUV-uri ale momentului. Liniuta cu Lamborghini Urus si Jeep Grand Cherokee Trackhawk
  • Au adus la start cele mai puternice SUV-uri ale momentului
  • Liniuta cu Lamborghini Urus si Jeep Grand Cherokee Trackhawk
Distribuie pe Facebook

Cele mai puternice SUV-uri ale momentului isi dau intalnire intr-o cursa de acceleratie pe 1.000 de metri. Este mult asteptata liniuta dintre Lamborghini Urus si Jeep Grand Cherokee Trackhawk.

Dezvelit oficial la finele anului 2017, primul SUV din istoria moderna a companiei Lamborghini gazduieste in compartimentul motor un V8 de patru litri, cu doua turbine si 650 de cai. O cutie automata cu opt rapoarte livreaza intreaga putere catre ambele punti, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in putin peste 3.5 secunde.

Cel mai potent SUV pe benzina al momentului, noul Jeep Grand Cherokee Trackhawk mizeaza la randul lui pe un propulsor V8. Modelul de peste Ocean vine insa cu o configuratie care include un sistem de supraalimentare pe de compresor mecanic, plus o capacitate cilindrica uriasa, de 6.2 litri.

Asemeni mult ravnitului Lamborghini Urus, americanul Jeep Grand Cherokee Trackhawk ofera in standard atat o cutie automata cu opt rapoarte, cat si un sistem de tractiune integrala. Puse cap la cap, toate aceste elemente se traduc printr-un timp de 3.7 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri de ora, spun oficialii companiei din Detroit..

Drept urmare, ne asteapta un duel nu doar extrem de spectaculos, ci si extrem de echilibrat. Este mult asteptata liniuta dintre Lamborghini Urus si Jeep Grand Cherokee Trackhawk, pe care jurnalistii publicatiei Motorsport Magazine au organizat-o pe o linie dreapta lunga de... un kilometru.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2020