Batalia continua: Caterham Seven Supersport, fata in fata cu Porsche Cayenne Turbo S

Batalia continua: Caterham Seven Supersport, fata in fata cu Porsche Cayenne Turbo S
Dupa ce s-a impus in fata extremului Bowler EXR S, automobil ce se poate lauda cu un raport putere / masa de 316 CP per tona, modelul Caterham Seven Supersport se dueleaza acum cu un nou mastodont pe patru roti, si anume germanul Porsche Cayenne Turbo S. Important de precizat, si de-aceasta data actiunea se desfasoara pe un circuit cu destul de multe viraje.
Distribuie pe Facebook

Inainte insa de a vedea care este marele castigator, iata si cum se prezinta fisele tehnice ale celor doi concurenti:

  • Caterham Seven Supersport: motor 1.6 aspirat de 140 cai putere si 162 Newton-Metri, transmisie manuala cu cinci rapoarte, masa proprie de 520 kilograme, acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.9 secunde si viteza maxima limitata la 193 kilometri pe ora;
  • Porsche Cayenne Turbo S: motor V8 twin-turbo de 550 cai putere si 750 Newton-Metri, transmisie Tiptronic S cu opt rapoarte, masa proprie de 2.215 kilograme, acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.5 secunde si viteza maxima limitata la 283 kilometri pe ora.

Asadar, acestea fiind spuse, sa inceapa duelul! Caterham Seven Supersport sau Porsche Cayenne Turbo S? Raspunsul il aflam chiar din filmul de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2013