BMW M3 Sedan vs BMW M4 Coupe: Care-i favoritul tau?

BMW M3 Sedan vs BMW M4 Coupe: Care-i favoritul tau?
Ambele ascund sub capota un propulsor twin-turbo de 431 cai putere si au nevoie de numai 4.1 secunde pentru a atinge primii 100 km/h. Totusi, numai unul poate gazdui pana la cinci persoane si bagajele lor voluminoase, pe cand celalalt urmeaza sa impresioneze prin greutatea sa mai mica de 1.500 de kilograme. Asadar, acestea fiind spuse, care este favoritul tau? Versiunea BMW M3 Sedan sau varianta BMW M4 Coupe?
Distribuie pe Facebook

Doar jumatate dintre cele patru generatii ale modelului BMW M3 lansate pana acum au fost disponibile la vanzare si intr-o versiune cu patru usi, compania bavareza de automobile lasand insa de fiecare data o fereastra de timp intre debuturile celor doua variante. Situatia s-a schimbat insa acum, odata cu dezvaluirea generatiei cu numarul cinci a super-masinii germane de clasa medie: pe langa faptul ca versiunea Coupe a fost rebotezata din M3 in M4, ambele variante de caroserie au fost prezentate impreuna, in aceeasi zi, in acelasi timp.

BMW M3 Sedan si M4 Coupe - Galerie FotoBMW M3 Sedan si M4 Coupe - Galerie Foto

Drept urmare, ardem de nerabdare sa aflam tu pentru care model ai opta: BMW M3 Sedan sau BMW M4 Coupe? Inainte insa sa-ti aflam raspunsul, tinem sa-ti reamintim ca ambele automobile de inalta performanta ascund sub capota cate un propulsor twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, capabil sa puna la dispozitia rotilor spate undeva in jurul a 431 cai putere si 550 Newton-Metri. Tot in ambele cazuri, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in fie 4.3, fie 4.1 secunde - in functie de tipul cutiei de viteze, manuala sau cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, acelasi lucru fiind valabil si pentru viteza maxima, care este limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

BMW M3 Sedan si M4 Coupe - Galerie FotoBMW M3 Sedan si M4 Coupe - Galerie Foto

Asemanarile se opresc insa aici: Spre deosebire de versiunea M4 Coupe, care are doar patru locuri si un portbagaj de numai 445 litri, varianta M3 Sedan poate gazdui pana la cinci persoane si bagajele lor voluminoase, cu o valoare de pana la 480 de litri. Modelul BMW M4 Coupe isi ia insa revansa atunci cand vine vorba de greutate, acesta cantarind complet gol, in echparea cu transmisie manuala cu sase rapoarte, undeva in jurul a 1.497 kilograme, fiind astfel cu 23 de kilograme mai usor decat modelul BMW M3 Sedan.

BMW M3 Sedan si M4 Coupe - Galerie FotoBMW M3 Sedan si M4 Coupe - Galerie Foto

Asadar, acestea fiind spuse, BMW M3 Sedan sau BMW M4 Coupe?

Sondaj

BMW M3 Sedan vs BMW M4 Coupe: Care este favoritul tau?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze BMW M3 Sedan si M4 Coupe - Galerie Foto
mai multe