Care sunt mai rezistente: jantele din aliaj sau cele de otel? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

Care sunt mai rezistente: jantele din aliaj sau cele de otel? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Care sunt mai rezistente: jantele din aliaj sau cele de otel?
  • Raspunsul il aflam chiar din urmatorul material video
Distribuie pe Facebook

Vine sezonul rece si nu stii daca sa montezi anvelopele de iarna pe jantele din aliaj cu care a venit masina echipata din fabrica sau sa treci la unele de otel?

Venirea sezonului rece inseamna si trecerea la anvelopele de iarna, o chestiune pe care soferii o abordeaza in mod diferit. Mai precis, o anumita parte a conducatorilor auto prefera sa monteze acest tip de cauciucuri direct pe jantele din aliaj cu care a venit masina echipata din fabrica, in timp ce tabara "adversa" schimba si incaltarile cu unele de otel.

Este alegerea fiecarui sofer si chiar daca cei care aleg sa renunte pentru cateva luni la jantele din aliaj pierd la capitolul aspect, ei bine... este mult mai important sa te afli in siguranta in timp ce conduci prin drumurile pline de gropi ale patriei. Acesta reprezinta, de altfel, si subiectul principal al urmatorului material video, care isi propune sa afle ce tip de incaltare rezista mai mult.

In cautarea raspunsului corect, persoanele din spatele canalului Hydraulic Press de pe Youtube au folosit, deloc surprinzator, o presa hidraulica. Care jante sunt, asadar, mai rezistente, aflam chiar din acest film:

https://www.youtube.com/watch?v=liJSPe6vMgI

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2018