Cea mai ieftina masina de la Tesla se ia la bataie cu toata lumea. Cursa cu M3, C63 S si Giulia QV

Cea mai ieftina masina de la Tesla se ia la bataie cu toata lumea. Cursa cu M3, C63 S si Giulia QV
  • Cea mai ieftina masina de la Tesla se ia la bataie cu toata lumea
  • Cursa cu Model 3 Performance, BMW M3, Alfa Giulia QV si Mercedes C63 S
Distribuie pe Facebook

Versiunea Model 3 Performance are in fata o linie dreapta de 804 metri si trei super-sedanuri cu motoare pe benzina de infruntat.

Echipata cu doua motoare electrice si undeva in jurul a 450 de cai putere, noua Tesla Model 3 Performance este o bestie de masina. Multumita sistemului de tractiune integrala oferit in standard, berlina americana are nevoie de doar 3.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

De cealalta parte, competitia nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Formata din BMW M3, Alfa Giulia QV si Mercedes C63 S, aceasta este aproape in fiecare dintre cele trei cazuri mai potenta, insa pierde la capitolul aderenta, livrarea valorilor maxime facandu-se exclusiv catre puntea spate.

Pentru a mai taia din elanul noii Tesla Model 3 Performance, batalia pe care berlina americana cu doua motoare electrice o duce impotriva rivalilor sai pe benzina nu a fost organizata pe 402 metri, ci pe jumatate de mila. Suficient pentru ca super-sedanurile de pe Batranul Continent sa recupereze - dar vor si reusi?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2019