Cel mai puternic Golf cu tractiune fata din prezent se ia la tranta cu noul Megane RS Trophy. Vezi aici cine castiga

Cel mai puternic Golf cu tractiune fata din prezent se ia la tranta cu noul Megane RS Trophy. Vezi aici cine castiga
  • Cel mai puternic Golf cu tractiune fata din prezent se ia la tranta cu noul Megane RS Trophy
  • Duelul dintre Volkswagen Golf GTI TCR si hot-hatch-ul de la Renault are loc in Tara Galilor
  • Intre cele doua compacte de performanta exista numeroase asemanari, dar si cateva deosebiri
Distribuie pe Facebook

Batalia pusa la cale de britanicii de la Evo a avut ca loc de desfasurare circuitul Anglesey din Tara Galilor.

Doua dintre cele mai performante hot-hatch-uri cu tractiune fata ale ultimei decade si-au dat de curand intalnire pe campul de batalie, fiecare incercand sa-si demonstreze superioritatea in fata celuilalt. Vorbim, mai precis, despre un duel ce are ca actori principali, evident, actualul Volkswagen Golf GTI TCR si noul Renault Megane RS Trophy.

Batalia pusa la cale de britanicii de la Evo a avut ca loc de desfasurare circuitul Anglesey din Tara Galilor - dupa cum precizam inclusiv anterior - insa, inainte sa aflam numele marelui castigator...

... sa aruncam o privire asupra fisei tehnice a celor doua modele. In coltul din stanga al imaginii, actualul Volkswagen Golf GTI TCR combina un benzinar turbo de doi litri si 290 de cai putere cu o transmisie automata in sapte rapoarte, de tip DSG, hot-hatch-ul german de 1.430 de kilograme reusind astfel sa sprinteze pana la suta in 5.6 secunde.

La polul opus, noul Renault Megane RS Trophy anunta un 1.8 turbo de 300 CP, pe benzina, oferit alaturi de o cutie manuala in sase trepte si 1.419 kg, solutie sinonima cu un 0 - 100 km/h in 5.7 secunde.

Important de mentionat, hot-hatch-ul francezilor pluseaza cu un sistem de directie integrala, astfel ca duelul care ne asteapta in urmatorul material video se anunta unul extrem de interesant. Asadar, acestea fiind spuse, iata cine castiga batalia pusa la cale de jurnalistii britanici de la publicatia Evo pe circuitul Anglesey aflat in Tara Galilor.

Distribuie pe Facebook
mai multe