Competitia s-a mutat in strada. Noul Mercedes A-Class provoaca la duel Audi A3 si BMW Seria 1

Competitia s-a mutat in strada. Noul Mercedes A-Class provoaca la duel Audi A3 si BMW Seria 1
  • Noul Mercedes A-Class da piept cu competitia directa
  • Automobilul german se bate cu Audi A3 si BMW Seria 1
  • Primul duel al celor trei compacte este castigat de...
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a modelului Mercedes A-Class da piept cu concurenta directa: Audi A3 si BMW Seria 1.

Organizata in perioada 8 - 18 martie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Geneva a marcat debutul unui nou A-Class. Ajunsa la generatia cu numarul patru, generatia cu numarul patru a compactei de origine germana propune un design exterior mai agresiv ca oricand.

Interiorul este insa punctul principal in cazul de fata, acolo unde concurentul modelelor Audi A3 si BMW Seria 1 adopta o configuratie cu doua display-uri color la nivelul panoului de bord. In configuratia de top, ecranele respective ajung sa masoare nu mai putin de 10.25 inch fiecare.

Gurile de ventilatie cu aspect turbionar, iluminarea ambientala in 64 de culori diferite ori volanul imprumutat de la limuzina S-Class vor atrage la randul lor numeroase priviri. Avem apoi noul sistemul de infotainment MBUX, care foloseste inteligenta arficiala pentru a invata obiceiurile soferului.

Sub capota, cea de-a patra generatie a compactei Mercedes A-Class adopta doua benzinare si un singur diesel, oferite alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte sau una automata, cu dublu ambreiaj, in sapte trepte. Botezat A250, modelul de top dezvolta undeva in jurul a 224 de cai putere.

Asadar, acestea fiind spuse, discutam despre un pretendent serios la coroana clasei. Va reusi insa oare automobilul companiei germane sa se impuna in fata competitiei directa, formata din duo-ul Audi A3 si BMW Seria 1? Raspunsul asteptat de toata lumea il aflam chiar din urmatorul video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2018