Filmul pe care VW nu vrea sa-l vezi. Cat de mult a scazut calitatea la noul Golf 8 comparativ cu Golf 7.5

Filmul pe care VW nu vrea sa-l vezi. Cat de mult a scazut calitatea la noul Golf 8 comparativ cu Golf 7.5
  • Volkswagen a lansat noul Golf 8 in toamna anului trecut
  • In Romania, preturile pornesc de la 19.235 de euro
  • Modelul de baza ofera un motor 1.0 turbo de 110 cai putere
Distribuie pe Facebook

Nu exista niciun fel de dubiu: noul Golf 8 ofera mult mai multe gadgeturi si tehnologii comparativ cu vechiul Golf 7.5. Dar cum sta cea mai recenta generatie a celebrei compacte de la Volkswagen la nivel calitativ fata de masina pe care a inlocuit-o?

Dezvelit oficial chiar la sfarsitul anului trecut, noul Volkswagen Golf 8 a reusit sa starneasca numeroase controverse din pricina aspectului partii frontale a caroseriei. Acesta nu este insa nici pe departe singurul motiv pentru care cea mai recenta generatie a celebrei compacte a companiei din Wolfsburg a fost criticata.

Lipsa butoanelor fizice si integarea anumitor comenzi in meniul sistemului de infotainment afisat de display-ul tactil pozitionat in partea superioara a bordului i-a facut pe multi sa se intrebe cat de usoara sau grea, in functie de unghiul din care privesti, este viata la volanul masinii respective.

Ergonomia, dar si calitatea anumitor materiale din cabina noului Volkswagen Golf 8 reprezinta subiectul principal (si) al urmatorului material video, care ne invita la o comparatie directa, de peste 22 de minute, cu vechiul Golf 7.5. Asadar, acestea fiind spuse, iata ce s-a schimbat la celebra compacta a companiei din Wolfsburg.

Despre Volkswagen Golf 8

Anuntat cu surle si trambite in octombrie 2019, noul Volkswagen Golf 8 este disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 19.235 de euro, potrivit configuratorului oficial. Comercializata sub indicativul Life 1.0 TSI, versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo de...

... ei bine, un litru si 110 cai putere, cuplat o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata - combinatie de elemente ce se traduce printr-un consum mediu de carburant de 4.6 litri la 100 de kilometri, respectiv emisii de dioxid de carbon de 104 grame per km, spune brosura.

In ceea ce priveste echiparea standard, versiunea de baza a noului Volkswagen Golf 8 se poate lauda inclusiv cu jante din aliaj pe 16 inch, plus blocuri optice cu tehnologie LED. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si instrumentele de bord digitale sau climatizarea automata cu filtru alergen.

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Volkswage Golf 8 - Start vanzari

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Volkswage Golf 8 - Start vanzari
mai multe