Masina Anului in Europa vrea sa arate ca e cea mai tare din parcare. Se bate cu BMW X2 si Jaguar E-Pace pentru coroana

Masina Anului in Europa vrea sa arate ca e cea mai tare din parcare. Se bate cu BMW X2 si Jaguar E-Pace pentru coroana
  • Noul Volvo XC40 se dueleaza cu BMW X2 si Jaguar E-Pace
  • Crossover-ul suedez e Masina Anului 2018 in Europa
  • Preturile pentru Romania pornesc de la 30.935 de euro
Distribuie pe Facebook

O noua provocare se intrevede la orizont pentru Masina Anului 2018 in Europa. Prima generatie a compactei Volvo XC40 are de-aceasta data de infruntat BMW X2 si Jaguar E-Pace.

Dupa ce a batut SEAT Ibiza si BMW Seria 5 in finala competitiei Masina Anului 2018 in Europa, primul XC40 din istoria companiei Volvo are acum o noua provocare de infruntat.

Crossover-ul de clasa compacta al producatorului suedez de automobile trebuie sa invinga BMW X2 si Jaguar E-Pace pentru a-si consolida inclusiv in segmentul care mai ofera optiuni precum Audi Q3 ori Mercedes GLA.

In Romania, noul Volvo XC40 este disponibil la vanzare la preturi incepand de la 30.935 de euro, iar clientii au la dispozitie o gama varianta de motorizari pe benzina si motorina.

Versiunea de baza a crossover-ului suedez de clasa compacta adopta in compartimentul motor o unitate turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.477 de centimetri cubi, care livreaza puntii fata 156 CP.

Echiparea standard cuprinde cutie manuala in sase rapoarte, jante din aliaj pe 17 inch, dar si aer conditional sau display tactil de noua inch pentru sistemul de infotainment Sensus.

Pe de alta parte, modelul de top porneste de la 44.784 de euro si combina un propulsor diesel de doi litri - care dezvolta aproximativ 190 CP, cu o transmisie automata in opt trepte de viteza, plus tehnologia AWD.

Totodata, cel mai scump Volvo XC40 se poate lauda si cu faruri LED, climatizare automata, tapiterie realizata partial din piele, instalatie audio cu opt incinte acustice s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2018