Masina cu motor V8 pe benzina a pierdut. Un diesel a facut-o de ras

Masina cu motor V8 pe benzina a pierdut. Un diesel a facut-o de ras
Cea mai rapida... camioneta pe care europenii o pot cumpara? Noul Volkswagen Amarok in versiunea V6 TDI, de trei litri si 258 de cai putere.
Distribuie pe Facebook

Intr-o batalie pe cat de spectaculoasa, pe atat de neobisnuita, britanicii de la Car Wow au pus fata in fata trei camionete rivale si una... fara niciun fel de legatura cu celelalte. Este duelul modelelor Mercedes X-Class, Volkswagen Amarok, Ford Ranger si... Ford F-150, care include o proba de acceleratie cu pornire de pe loc, o proba de acceleratie din miscare si, nu in ultimul rand, o proba de franare.

Dupa cum vei putea vedea si in urmatorul material video, toate cele patru automobile aliniate la linia de start vin in configuratia de top, astfel ca vorbim despre doua motoare V6 diesel, un I4 pe motorina si, plus un... benzinar V8.

Ocupand primul loc la categoria Putere maxima, vechiul Ford F-150 Raptor ar trebui sa castige detasat fiecare proba la care ia parte alaturi de Mercedes X350d, Volkswagen Amarok V6 TDI si Ford Range Raptor, insa nu este nici pe departe asa. Absolut toate bataliile din teren sunt castigate, in mod surprinzator, de una dintre camionetele europene, care mizeaza pe un propulsor... turbodiesel.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 8 Octombrie 2019